Carefree onderhoud aan uw appartement

Het is voor velen een droom om een eigen appartement op Ibiza te hebben. Als u een van deze gelukkigen bent, kunnen we u helpen. Want als je het hele jaar niet op het eiland bent en geen vloeiend Spaans spreekt, kan het best een uitdaging zijn om alles voor je appartement te regelen. Carefree Ibiza biedt een 5-sterrenservice voor appartementeigenaren tegen zeer betaalbare tarieven. Laat ons voor uw appartement zorgen en wees zorgeloos!

Wat doet een vastgoedbeheerder?

Het is een vraag die we vaker krijgen. Wat doen we eigenlijk en waarom is het handig om er een te hebben? Een vastgoedbeheerder zorgt voor uw appartement alsof het van ons is als u niet op het eiland bent. We zorgen ervoor dat het wordt schoongemaakt en voorbereid wanneer u maar wilt en lossen kleine problemen op die u mogelijk heeft. Denk aan problemen met de airconditioning, elektriciteit, water of controleer je appartement na een zware storm of regenval. Maar we kunnen zoveel meer doen; koop extra decoratie of meubels, schilder wat muren, doe renovatieprojecten, doe je was en zet de deur open voor leveringen of externe leveranciers. Wij zorgen voor elk verzoek of probleem dat u mogelijk heeft, terwijl u slechts met één betrouwbaar bedrijf te maken heeft in plaats van met 10 verschillende mensen.

Waarom we Carefree Ibiza hebben opgericht

De oprichters, Maggy van Bokhoven en Peter ten Broecke, kochten 15 jaar geleden hun tweede huis op Ibiza. In de loop der jaren hebben ze een enorm en waardevol netwerk opgebouwd met veel leveranciers om appartementen te beheren. Ze weten het, wat een enorme opluchting is het als iemand heel goed voor je appartement zorgt. Toen ze jaren geleden op het eiland aankwamen, vonden ze het moeilijk om de juiste mensen voor de baan te vinden. Tegenwoordig weten ze precies op wie ze kunnen vertrouwen en hebben ze een uitstekende samenwerking opgebouwd met de juiste schoonmakers, tuinmannen, schilders, loodgieters, elektriciens en nog veel meer.
Lees meer over de oprichters

Hoe werkt het?

Als u geïnteresseerd bent om ons als uw vastgoedbeheerder te hebben, neem dan contact met ons op. We praten over uw wensen, behoeften en alle diensten die we u kunnen bieden. Zodra u het ideale pakket voor u heeft uitgekozen. We plannen een afspraak in uw appartement om te praten over specifieke instructies en wat u graag wilt doen. We kunnen zelfs een huisboek maken met instructies voor het geval er af en toe familie of vrienden langskomen. Na de eerste kennismaking in uw appartement gaan we aan de slag. U kunt ons vertellen welke housecheck u door ons wilt laten doen en wanneer u extra diensten nodig heeft. We krijgen alleen toegang tot uw appartement als dit met u is afgesproken en voor het beoogde doel. Mocht je interesse hebben in extra werk van bijvoorbeeld een schilder, dan doen we je altijd een voorstel voordat ze aan de slag gaan. Het team van Carefree Ibiza staat altijd voor je klaar.
Ontdek onze arrangementen

Onbezorgd vakantiegevoel

Wist u dat wij ook voor u een conciërgeservice aanbieden? Misschien vind je het heerlijk om op een avond een chef voor je te laten koken, wil je een oppas boeken voor een avondje uit zonder de kinderen, wil je graag een persoonlijke trainingssessie tijdens je vakantie. Het is allemaal mogelijk. Wij zijn er om u een onbezorgd vakantiegevoel te bezorgen, dus schroom niet om ons iets te vragen. Of het nu gaat om het boeken van een bootcharter om Ibiza of de kustlijn van Formentera te ontdekken, u wilt activiteiten op het eiland doen of wilt dat wij een reservering maken voor een restaurant of (strand) club, u kunt op ons rekenen.

Bent u overtuigd?

Een vastgoedbeheerder kan een hoop last van uw schouders nemen. Omdat wij vinden dat vakantie leuk moet zijn, zonder dat je bezig bent met het regelen van zaken voor je tweede huis. Neem contact met ons op als je meer wilt weten!