HAND-PALM (1)

Je bent gezegend met een tweede huis op Ibiza. Maar het hebben van een eigen huis op het eiland brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Wie zorgt er voor uw huis als u niet op het eiland bent?

Onze 5-sterrenservice betekent dat u zich welkom, gelukkig, ontspannen en tevreden voelt wanneer we aan uw appartement werken of u helpen met al uw verzoeken.

Wie kan onderhoudsklussen zoals schilderen of technische problemen aan uw airco oplossen? Wat als er een storm voorbijgaat en u wilt dat iemand het op schade controleert? Wilt u dat uw huis perfect wordt voorbereid voor uw aankomst of voor vrienden of familie die langskomen? Het hebben van één betrouwbaar bedrijf dat al deze diensten voor uw tweede huis kan verzorgen, is precies wat u nodig heeft.

Carefree Ibiza doet niet alleen vastgoedbeheer op privé niveau, maar we richten ook Eigen Huis Verenigingen op voor Appartement groepen of urbanisaties om de gemeenschapsruimtes te verzorgen en het onderhoud van het volledige complex te verzorgen.

Wij als vastgoedbeheerders zorgen het hele jaar door voor uw eigendom alsof het van ons is. Op ons kunt u rekenen. Wees onbezorgd!

Snel reagerend voor ons betekent dat we altijd snel zullen werken op elk verzoek dat u heeft. Ons hele team is erg oplossingsgericht​ Omdat elk probleem kan worden opgelost of opgelost.

Omdat we vaak met onze leveranciers werken, kunnen we betere prijzen krijgen dan wanneer u ze slechts af en toe boekt. Profiteer van onze uitgebreide ervaring met vertrouwde leveranciers die de beste resultaten kunnen leveren. We zijn altijd transparant over de tarieven van iedereen waarmee we samenwerken om onverwachte kosten te voorkomen.

We durven te zeggen dat we heel erg zijn punctueel​ We merken de kleinste details op en we doen alles met de grootste zorg. Carefree Ibiza biedt u een 5-sterren service in je eigen appartement, dus je bent altijd onbezorgd tijdens je verblijf.

Bovendien vinden we het erg belangrijk dat het Carefree Ibiza-team en onze externe leveranciers dat zijn betrouwbaar​ We werken alleen met professionals die de service kunnen leveren die ze beloven.