Wilt u dat wij voor uw appartement of villa op Ibiza zorgen? Is het niet een enorme verademing dat wij uw eigendom en uw gasten op een perfecte manier van dienst zijn, ook als u zelf niet op het eiland bent. Bekijk onze servicepakketten voor appartementen en villa’s.

parel

Eenmalig inschrijfgeld appartement – 129 euro*

de f eerste ontmoeting is gratis. De registratiekosten zijn ter dekking van een vervolggesprek waarin we alle details met betrekking tot uw eigendom doornemen. Welke diensten heb je nodig, hoe moet het schoongemaakt worden, welke persoonlijke bezittingen moeten we meenemen als er gasten komen, etc.

We voegen ook een huisboek toe dat door familie, vrienden of gasten kan worden gebruikt om te zien hoe alle apparatuur in uw woning werkt en we zullen een gedetailleerde schoonmaakgids maken om te garanderen dat alles precies in de positie is zoals u het wilt hebben.

Eenmalig inschrijfgeld voor een villa – 149 euro*

De registratiekosten zijn ter dekking van een vergadering waarin we alle details met betrekking tot uw eigendom doornemen. Welke diensten heb je nodig, hoe moet het schoongemaakt worden, welke persoonlijke bezittingen moeten we meenemen als er gasten komen, etc.
We voegen ook een huisboek toe dat door familie, vrienden of gasten kan worden gebruikt om te zien hoe alle apparatuur in uw woning werkt en we zullen een gedetailleerde schoonmaakgids maken om te garanderen dat alles precies in de positie is zoals u het wilt hebben.

Occasional Services

Zorgeloze service-uren voor aansturing leveranciers & conciërge: 40 euro per uur

Eén schoonmaakhulp zonder contract: 25 euro per uur

1) Sant Josep de Sa Talaia

2) Sant Antoni de Portmany (plus 10 euro per huischeque)

3) Ibiza (plus 15 euro per huischeck)

4) Santa Eularia (plus 20 euro per huischeque)

5) Sant Joan de Labritja (plus 25 euro per huischeque)

Genoemde prijzen zijn in euro’s per maand en exclusief BTW.

cfi_key

Omdat je misschien meer algemene service-uren nodig hebt van ons Carefree Ibiza-team om onderhoudswerkzaamheden te organiseren, je appartement te controleren, je te helpen met conciërgeservice tijdens je verblijf, de deur open te zetten voor leveranciers, meer check-ins te doen, werken we met een extra service-uur kaart. Deze uren zijn één jaar geldig en worden vooruitbetaald om onze te garanderen 5 sterren service wanneer u die nodig heeft.

Alle prijzen zijn exclusief belasting Heeft u nog vragen?

Alle pakketten hebben een contract voor minimaal 12 maanden en zijn daarna maandelijks opzegbaar. Maar we beloven je dat als je eenmaal gewend bent aan onze hoge standaard, je het nooit meer zonder ons wilt doen. Ons team zal er alles aan doen om u jarenlang gelukkig en tevreden te houden.