Maggy van Bokhoven en Peter ten Broecke kochten 15 jaar geleden hun tweede huis op het eiland. Door de jaren heen hebben zij veel kennis en ervaring opgedaan met diensten die nodig zijn voor een tweede huis op het eiland. Een van Peters bedrijven is een productie- en evenementenbedrijf. Dit betekent dat hij als geen ander weet dat plannen en selecteren van het juiste team voor de beste resultaten de sleutel tot succes zijn.

Maggy heeft eerder de gasten- en zakenrelaties geleid in een 5-sterren hotel en heeft jarenlang de huurwoningen op Ibiza verzorgd. Ze weet als geen ander hoe ze haar gasten op een voortreffelijke manier welkom, verwend en bediend moet laten voelen. De oprichters weten op basis van hun eigen ervaring dat het belangrijk is om met de juiste mensen samen te werken voor fantastische resultaten. Maar bovendien misten ze ook nog een betrouwbaar bedrijf waar ze contact mee konden opnemen als ze (kleine) technische problemen hadden, een tuinman, schilder of iemand nodig hadden om de deur open te doen voor een levering als ze zelf niet op het eiland waren. . Daarom hebben ze Carefree Ibiza opgericht.

cfi_key

De oprichters merkten dat veel ’tweede huiseigenaren’ een betrouwbaar bedrijf missen om hen te helpen met alles wat met hun appartement of villa te maken heeft. Iemand die een geweldige service biedt, hoge kwaliteit, is punctueel en zorgt voor elk detail. Lakens op de juiste manier opgemaakt, bloemen op de tafels, een fles wijn gekoeld in de koelkast en de airco of verwarming aan. Een hotelervaring in je eigen appartement dankzij onze geweldige schoonmaakservice. Maar ook iemand die na een zware storm het huis kon controleren, de muren kon schilderen, je internet kon installeren, in de tuin kon werken of de deur kon openen voor een bezorging. Of wat dacht u van iemand die ervoor zorgt dat u of uw vrienden kunnen genieten van uw vakantie met onze conciërgeservice? Van een bootcharter, chef-kok tot een massage of een oppasdienst. We willen dat je het meeste uit je tijd op het eiland haalt, dus ons Carefree Ibiza-team staat het hele jaar voor je klaar.

Na jarenlange ervaring op Ibiza hebben ze een 5-sterren team opgebouwd en professionals verzameld om u de hoogwaardige service te bieden die uw huis verdient. Dat geeft je de mogelijkheid om in de ultieme vakantiestemming te komen. Weten dat uw huis in uitstekende handen is.