Hoe zorgeloos omgaat met covid-19

De wolken verdwijnen, de zon schijnt meer uren per dag, de bloemen bloeien en de temperaturen stijgen. We voelen dat de lente net is begonnen. We kunnen niet wachten om je weer op het eiland te verwelkomen. Het is duidelijk dat het afgelopen jaar heel anders is geweest dan voorgaande jaren. Daarom willen we delen hoe wij als Carefree Ibiza omgaan met covid-19 en wat je als opdrachtgever zou kunnen opmerken.

Schoonmaakdienst

Het hebben van een perfect schoon appartement of villa is belangrijker dan ooit. Ons hele schoonmaakteam is experts in een grondige reiniging die dringend nodig is na een maandenlang gesloten pand. Het beleid van Carefree is volledig aangepast aan de covid-19 periode. Onze schoonmakers reinigen en desinfecteren alle oppervlakken, ramen, vloeren en decoratie. We kunnen zelfs uw tapijten of banken stomen om ze er frisser uit te laten zien en ruiken dan voorheen. De was doen voor aankomst is natuurlijk ook iets, dat doen wij graag. Er gaat niets boven aankomen in uw tweede huis en direct kunnen ontspannen.

Weet je dat we een kenmerkende schoonmaakstijl hebben? We geven je graag een hotelervaring in je eigen appartement of villa. We rollen de handdoeken op, zetten wat bloemen op tafel en kunnen zelfs een volle koelkast voor je regelen. Een 5-sterren hotelservice om u zich welkom te laten voelen en uw tijd op ‘het witte eiland’ op een fantastische manier te beginnen.

 

Onderhoudsdienst

Is het water nog steeds stromend en warm genoeg? Werken de airconditioners nog naar behoren of moeten ze worden schoongemaakt? Zijn de muren nog helder en pas geverfd of kan het een update gebruiken vanwege de vochtigheid? Carefree Ibiza kan uw tweede huis bekijken voordat u naar het eiland komt. We zullen de staat controleren, u informeren wat we denken dat er moet gebeuren en kunnen waar nodig het onderhoud regelen. Het is geweldig om onaangename verrassingen bij aankomst te voorkomen.

 

Altijd op de hoogte

Ons team is altijd op de hoogte van de laatste beperkingen op het eiland. We vertellen je graag over de huidige situatie op het eiland. Wanneer en waar u uw gezichtsmasker moet dragen, waar u een PCR-test kunt doen, welke restaurants open zijn en welke activiteiten u op het eiland kunt doen. Carefree Ibiza is uw vaste aanspreekpunt voor al uw vragen tijdens uw vakantie of met betrekking tot uw tweede huis. We doen ook graag uw conciërge en maken boekingen voor restaurants of strandclubs. Oh en hoeveel hebben we die momenten gemist… Het is tijd voor een welverdiende vakantie op Ibiza. Omdat we uiteindelijk willen dat u zorgeloos bent!

 

Meer weten? Leren kennen alles over onze service & tarieven